NOTÍCIES

El servei de menjador de l’escola Àngel Guimerà ha rebut el certificat Bo, Sa, d’Aquí

El cantant Edu Esteve ha fet una visita al centre com a reconeixement a aquesta distinció
dimecres 15 de novembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
El servei de menjador de l’escola Àngel Guimerà ha rebut el certificat Bo, Sa, d’Aquí

L’escola Àngel Guimerà de Sant Andreu de la Barca ha rebut la Denominació Bo, Sa, d’Aquí, una certificació de qualitat que premia el bon servei de mejador escolar.

 

Per rebre aquest certificat, el servei de menjador escolar ha de complir tres requisits: estar compromès amb la Sostenibilitat i el Medi Ambient; incorporar en el menú de l’escola els aliments de proximitat procedents de productors de l’entorn, i introduir aliments de temporada en les planificacions dels dinars escolars.

 

L’escola Àngel Guimerà, conjuntament amb l’empresa de menjadors del centre Com a Casa, han rebut aquest dimecres el diploma que certifica aquesta denominació.

 

Com a premi a aquest reconeixment ha visitat l'escola el cantant Edu Esteve, un dels artistes que participa habitualment en la campanya Bo, Sa, d’Aquí. L’artista, que ja va actuar a Sant Andreu de la Barca per la Festa Major, ha cantat davant dels infant que fan ús del servei de menjador, ha respost les seves preguntes, i ha compartit l’àpat amb tots ells i elles.