NOTÍCIES

Els delictes baixen a Sant Andreu de la Barca un 1,2% els primers cinc mesos de l’any

La Policia Local augmentarà la vigilància a peu als carrers de la ciutat
dimecres 22 de juny del 2022, Sant Andreu de la Barca
Els delictes baixen a Sant Andreu de la Barca un 1,2% els primers cinc mesos de l’any

Els delictes s’han reduït a Sant Andreu de la Barca en un 1,2% durant els primers cinc mesos de l’any en comparació al mateix període de l’any passat. Durant el mateix temps, el nombre d’accidents ha baixat en un 29,47%.

 

Així es desprèn de les dades que els diferents cossos policials que tenen competència a la ciutat han fet públiques avui dimecres a la Junta Local de Seguretat. Les dades estan en la mateixa línia que les facilitades aquest mes pel Ministeri de l’Interior, que situava Sant Andreu de la Barca com una de les cinc ciutats catalanes on hi havia un descens de la comissió de delictes.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha subratllat la coordinació dels diferents cossos “que va en benefici de la ciutadania” i ha destacat que “el nostre objectiu és continuar treballant per incrementar la sensació de seguretat entre la població”.

 

Els responsables dels diferents cossos han coincidit en assenyalar que aquesta sensació d’inseguretat és comuna a tots els municipis catalans i que les dades objectives demostren una tendència a la baixa en la comissió de delictes.

 

“La situació que s’ha donat els darrers dos anys de pandèmia fa que ara la població tingui una major sensació d’inseguretat, que no es correspon amb les dades objectives”, ha dit l’alcaldessa.

 

Amb la finalitat d’incrementar la sensació de seguretat, la Policia Local augmentarà la seva presència al carrer i el patrullatge a peu.

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca instal·larà a 17 punts de la ciutat càmeres de videovigilància amb l’objectiu d’incrementar aquesta sensació.