NOTÍCIES

Els llibres, les roses i la cultura tradicional, protagonistes de Sant Jordi

Del 17 al 25 d’abril
dimarts 11 de abril del 2023, Sant Andreu de la Barca
Els llibres, les roses i la cultura tradicional, protagonistes de Sant Jordi

La literatura, les roses i les tradicions pròpies del país són les grans protagonistes de la Diada de Sant Jordi. La programació, enguany, es durà a terme del 17 al 25 d’abril.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu, Ana Alba, ha destacat que “parlem d’una programació àmplia i variada, amb activitats per a totes les edats, i que té com a eix la cultura, la literatura i les tradicions del país”.

 

La programació preveu la presentació de llibres d’autors i autores locals i música en directe. Una iniciativa que estrenem aquest any i que permetrà als ciutadans i ciutadanes mostrar les seves habilitats musicals, tocant el piano i la guitarra al carrer.

 

Un dels objectius d’aquesta festivitat és posar l’accent en la literatura i per acostar-la als més petits i petites de la ciutat s’ha programat una sessió de l’hora del conte.

 

La cultura tradicional catalana estarà present també aquests dies amb una batucada i amb el tradicional correfoc.

 

Els actes centrals de la festivitat tindran lloc el mateix dia 23 d’abril, dia de Sant Jordi, amb les activitats tradicionals que es fan a la plaça de la Font de la Roda. Les entitats de la ciutat tindran oportunitat de mostrar-se a la ciutadania i també comptarem amb la participació de les puntaires i podrem ballar sardanes.

 

Una festivitat tradicional que vol posar l’accent un any més en la cultura catalana i que compta amb la participació de les entitats de la ciutat per oferir un ampli programa d’activitats.

 

Consulta el programa d'activitats al següent enllaç: https://sabarca.cat/recursos/documentacio_general/20230413133246_Programa Sant Jordi 2023.pdf