NOTÍCIES

Els nous Jardins Pedemonte s'estrenaran a principi de l'any vinent

Les obres compten amb un pressupost de més de 400.000 euros
dilluns 07 de novembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
Els nous Jardins Pedemonte s'estrenaran a principi de l'any vinent

A principi de l’any vinent Sant Andreu de la Barca estrenarà els nous Jardins Pedemonte, una remodelació que compta amb un pressupost de més de 400.000 euros.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha visitat aquest matí de dilluns les obres de remodelació que es duen a terme i ha comprovat el bon ritme dels treballs.

 

Alba ha recordat que la reforma d’aquesta zona del barri de la Solana neix d’un procés participatiu entre els veïns de la zona i que l’objectiu “és recuperar un jardins romàntics, millorar l’accessibilitat, augmentar la varietat de la vegetació per augmentar la biodiversitat i la renovació del mobiliari urbà”.

 

La proposta es completa amb nous camins de recorregut transversal, un recordatori de l’aigua i del patrimoni cultural existent, el manteniment de la graderia i nou enllumenat públic.

 

L’alcaldessa de la ciutat ha recordat que “l’actuació contribuirà a fer que aquesta zona de la ciutat, de més de 3.000 metres quadrats, sigui un lloc agradable i segur per a les persones, pel que s’instal·laran càmeres de videovigilància”.

 

El projecte de reforma integral dels jardins preveu també l’ampliació i millora dels espais d’accés a l’escola bressol municipal per afavorir el pas dels alumnes i de les seves famílies.