NOTÍCIES

Gestionem bé els residus també durant la pandèmia

Les mascaretes s’han de deixar al contenidor dins de dues bosses de plàstic
dijous 27 de agost del 2020, Sant Andreu de la Barca
Gestionem bé els residus també durant la pandèmia

La pandèmia que vivim actualment ha canviat la nostra manera de viure, de moure’ns, de relacionar-nos i fins i tot ha canviat la nostra brossa.

L’ús de guants, mascaretes, bates de plàstic i tovalloles humides d’un sol ús s’ha multiplicat per quatre els darrers mesos a Catalunya, a nivell sanitari i particular. Són dades de l’Agència de Residus de Catalunya, que marquen l’evolució d’aquests estris des de l’inici de la pandèmia de la COVID-19.

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que cal dipositar aquests materials, dins de dues bosses de plàstic, al contenidor del rebuig per tal de minimitzar l’impacte ambiental.

Per a residus especials i petits electrodomèstics tenim l’opció de la deixalleria mòbil, que aquest divendres podrem trobar davant de la biblioteca, i pels més voluminosos de la deixalleria municipal fixa, situada al carrer de la Fusta. Per poder demanar cita prèvia al 93 682 37 11.

Les persones que no es pugin desplaçar a la deixalleria poden sol·licitar el servei de recollida de mobles o trastos vells trucant al 900 15 19 76.