NOTÍCIES

Inscripcions a les activitats d’estiu a partir del 15 de juny

Aquest any l’oferta s’amplia al mes d’agost
dijous 11 de juny del 2020, Sant Andreu de la Barca
Inscripcions a les activitats d’estiu a partir del 15 de juny

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’empresa municipal SAB urbà organitzen un any més un programa d’activitats esportives, que té com a principal novetat que s’amplia al mes d’agost i que s’adapta a les circumstàncies actuals, amb mesures de seguretat i higiene.

 

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que amb aquesta ampliació de l’oferta “volem donar alternatives als nens després de mesos de confinament i als seus pares que després de teletreballar potser han de treballar al mes d’agost”.

 

Les activitats es faran a les instal·lacions municipals de Can Salvi, promovent d’aquest manera les activitats a l’aire lliure i a la natura.

 

L’oferta arriba a més de 130 places i s’han previst tres modalitats diferents: les estades esportives, amb activitats lúdiques, cursets de natació o tallers de música i dansa; les estades de tennis i de futbol.

 

Les activitats es faran seguint les indicacions de prevenció que fixen les autoritats sanitàries, com ara limitar el nombre de participants, o assegurar la desinfecció del material que s’utilitzi.

 

Les inscripcions s’obriran el pròxim dilluns dia 15 de juny i es poden fer a la web http://esports.sabarca.cat.

 

El tràmit s’ha de fer de manera telemàtica.

 

Aquestes activitats són una proposta esportiva i d’esbarjo que permet als infants conèixer i iniciar-se en diferents activitats esportives, educatives i de lleure; fer nous companys i reforçar els valors de l’esport i els hàbits higiènics.