NOTÍCIES

Inversió de 75.000€ per a gespa artificial

dijous 23 de maig del 2024, Sant Andreu de la Barca
Inversió de 75.000€ per a gespa artificial

S'han iniciat els treballs de millora del recinte de la piscina municipal de Sant Andreu de la Barca, que es troba a les instal·lacions esportives de Can Salvi. En concret, ha començat la instal·lació de 1655 m² de gespa artificial, una actuació per la qual l'Ajuntament invertirà 75.000 euros.

Miquel Àngel Abril, regidor d'Activitat Econòmica i Indústria, ha detallat l'acció. "Es tracta d'una actuació necessària per mantenir la sostenibilitat del nostre municipi. Davant la situació de sequera i les restriccions, s'ha apostat per la gespa artificial amb l'objectiu principal d'estalviar el consum d'aigua. No necessita reg ni adob pel seu manteniment i a més, millora el confort dels banyistes en mantenir-se sempre en les mateixes condicions".

L'actuació, que s'ha iniciat aquesta setmana, tindrà una durada d'uns quinze dies. "Garantim que l'actuació estarà enllestida pel començament de la temporada de bany al juny i que els banyistes podran gaudir d'un entorn agradable", ha comentat el regidor d'Activitat Econòmica i Indústria.