NOTÍCIES

L’Ajuntament adjudica tres pisos de lloguer assequible

S’ha elaborat una llista d’espera de demandants d’aquest tipus d’habitatges
dijous 17 de juny del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament adjudica tres pisos de lloguer assequible

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha fet aquest matí de dijous el sorteig de tres dels pisos de lloguer assequible del passeig del Parlament que havien quedat buits.

El sorteig s’ha fet al Teatre Núria Espert i ha servit per elaborar una llista d’espera de demandants d’habitatge assequible.

Els pisos que avui s’han sortejat pertanyen als 48 que hi ha a la promoció d’habitatges que l’IMPSOL, empresa pública que depèn de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), va construir a aquesta zona de  la ciutat.

Els habitatges no es van arribar a comercialitzar com a conseqüència de la crisi econòmica i, l’any 2016, l’Ajuntament va arribar a un acord amb l’IMPSOL per poder llogar els habitatges a un preu que està per sota del que marca el mercat.

Durant aquests anys alguns dels adjudicataris han deixat el pis i, en exhaurir-se la llista d’espera, l’Ajuntament ha fet un nou sorteig.

L’alcalde Enric Llorca ha subratllat l’esforç de l’Ajuntament i de l’AMB per facilitar l’accés a l’habitatge dels ciutadans amb més dificultats i ha apuntat que abans que finalitzi l’any començaran les obres per a la construcció de 37 pisos de promoció pública a l’espai que ocupa la nau de la brigada municipal d’obres.