NOTÍCIES

L’Ajuntament ajuda amb fins 5.000 euros als emprenedors que posin en marxa una idea de negoci

La iniciativa està en el marc del programa de reactivació econòmica de la ciutat
dijous 17 de setembre del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament ajuda amb fins 5.000 euros als emprenedors que posin en marxa una idea de negoci

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca oferirà un ajut de fins a 5.000 euros als emprenedors que posin en marxa la seva idea de negoci a la ciutat.

 

El consistori té reservada una partida econòmica de 20.000 euros per aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i que es marca com a objectiu contribuir a la recuperació econòmica de la ciutat i forma part del pla de xoc que es va posar en marxa arran de la crisi de la pandèmia.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha remarca que “amb aquesta iniciativa volem donar suport als valents que s’arrisquen a posar en marxa una idea de negoci”.

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca compta amb un servei de suport a les persones emprenedores, que assessora i guia a les persones que tenen una idea de negoci.

 

L’any passat un total de 184 persones van requerir aquest servei i finalment van ser 6 les que van executar la seva idea.

 

Els diners de la subvenció que ara dona l’Ajuntament podran servir, per exemple, per pagar el lloguer del local on es desenvolupa el negoci, la llicència d’activitat o les despeses notarials.

 

L’Ajuntament no descarta ampliar la partida econòmica reservada amb aquesta finalitat en cas de necessitat.