NOTÍCIES

L’Ajuntament aprova una declaració institucional davant la situació d’emergència provocada per la pandèmia del coronaviurs

Per unanimitat de tots els grups polítics
divendres 27 de març del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament aprova una declaració institucional davant la situació d’emergència provocada per la pandèmia del coronaviurs

El Ple municipal corresponent al mes de març ha aprovat per unanimitat una moció institucional davant la situació que vivim d’emergència provocada per la pandèmia del coronavirus.

 

La sessió d’aquest mes ha estat extraordinària ja que ha tingut lloc a porta tancada i a només hi ha assistit l’alcalde i els portaveus dels grups municipals, amb l’excepció de Ciudadanos, que ha comptat amb la presència d’un regidor.

 

La declaració institucional ha comptat amb el suport de totes les forces polítiques i amb ella les quatre formacions demostren el seu “compromís més ferm per treballar de forma unitària i intensa per tal de garantir l’atenció i serveis a la nostra ciutadania. El principal objectiu és atendre a la població, especialment als més vulnerables”.

 

El text recull les accions que ha dut a terme l’Ajuntament fins ara, com ara la posada en funcionament d’un telèfon d’emergències que funciona les 24 hores del dia, el reforç de l’assistència domiciliària o les campanyes informatives per recordar a als veïns la importància que respectin el confinament.

 

La declaració reclama a les administracions supramunicipals que prenguin les mesures necessàries per protegir als professionals de la salut així com de les persones afectades econòmicament per la crisi que se’n deriva de la pandèmia.