NOTÍCIES

L’Ajuntament commemora el Dia de l’Orgull LGTBI

Amb activitats d’oci i reivindicatives
dimecres 22 de juny del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament commemora el Dia de l’Orgull LGTBI

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca celebra un any més el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, que tindrà lloc el pròxim 28 de juny.

 

La Regidoria d’Igualtat, amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, ha programat una sèrie d’activitats per commemorar el dia.

 

“Amb els actes programats volem reivindicar i defensar els drets de totes les persones, i conscienciar la ciutadania” explica l’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba.

 

Dimarts 28 de juny, Dia de l’Orgull, la plaça de Federico García Lorca acollirà les carpes informatives sobre les persones LGTBI.

 

Amb la col·laboració de l’Observatori contra l’Homofòbia i l’Agrupació de Joves de Sant Andreu de la Barca, s’oferirà informació i recursos sobre el col·lectiu.

 

La celebració continuarà dissabte 2 de juliol amb la Festa de l’Orgull LGTBI, organitzada per l’Agrupació de Joves i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

 

El punt de partida de la festa serà la plaça de Federico García Lorca, on a les 19.00 hores es donarà el tret de sortida amb una tabalada.

 

Li seguirà una rua per l’avinguda Constitució i la lectura del manifest, a les 20.30 hores.

 

Posteriorment, podrem gaudir d’actuacions musicals i d’un sopar popular.

 

L’obra de teatre Ximpanzé, l’1 de juliol, i la presentació de l’informe sobre LGTBIfòbia i recursos a Catalunya i Sant Andreu de la Barca, el 4 de juliol, són altres de les activitats programades en el marc del Dia de l’Orgull.