NOTÍCIES

L'Ajuntament compensarà als usuaris dels serveis municipals suspesos aquests dies

El consistori no girarà la quota del mes d'abril
dimarts 17 de març del 2020, Sant Andreu de la Barca
L'Ajuntament compensarà als usuaris dels serveis municipals suspesos aquests dies

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca no girarà la quota del mes d’abril dels serveis municipals que han quedat en suspès arran la pandèmia del coronavirus.

 

La Junta de Govern Local i l’òrgan directiu de l’empresa municipal SAB Urbà, que gestiona les instal·lacions esportives, han pres aquesta decisió avui dimarts durant la seva reunió setmanal.

 

Les escoles bressol municipals van tancar les seves portes el passat divendres 13 de març en compliment a les instruccions del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i per contribuir a la contenció del coronavirus.

 

Les instal·lacions esportives no van obrir les seves portes el dissabte dia 14 març amb el mateix objectiu.

 

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha anunciat que la quota del mes d’abril no es girarà als usuaris dels serveis municipals que no es presten durant el període de confinament i es compensarà als usuaris pels dies que no han pogut gaudir del mes de març.

 

D’altres serveis municipals, com ara el Centre Obert, que presta l’empresa municipal i que atén a joves en risc d’exclusió social, continuaran operatius durant aquest període per poder donar resposta a aquest col·lectiu.