NOTÍCIES

L’Ajuntament crea la figura dels “ambaixadors” contra la violència masclista

Distingeix així entitats i associacions que treballen per prevenir les desigualtats de gènere
dijous 17 de novembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament crea la figura dels “ambaixadors” contra la violència masclista

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha creat la figura dels “ambaixadors” contra la violència masclista. D’aquesta manera, el consistori pretén destacar la feina d’entitats i associacions en la lluita contra la violència de gènere a la ciutat.

 

La Plataforma per la Igualtat, les Dones Creatives, les Casal de Dones del Palau, l’Agrupació de Joves i l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil són les primeres entitats distingides.

 

El lliurament d’aquests guardons es farà en el marc del programa d’activitats previst per commemorar el 25N, el dia contra la violència vers les dones.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha assegurat que “la violència vers les dones és, sens dubte, una de les principals xacres a les que ha de fer front la nostra societat i en la lluita contra la qual hem d’abocar tots els esforços”.

 

“Hem de treballar amb contundència i determinació per acabar amb aquesta xacra social”, ha dit l’alcaldessa.

 

Els comerços de Sant Andreu de la Barca també tenen l’oportunitat de participar en la Xarxa de Punts Violeta i convertir-se en un punt de proximitat per poder ajudar davant possibles situacions de violència.

 

D’altra banda, el 25 de novembre, Dia Internacional per l'erradicació de la violència vers les dones, es llegirà el manifest reivindicatiu i la ciutat s’afegirà a la Marxa comarcal contra la violència masclista, que arribarà fins a Sant Feliu de Llobregat.