NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aprova deu mesures concretes per garantir l’ajuda a les persones més vulnerables

Amb una inversió de 1,3 milions d’euros
dimarts 26 de maig del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aprova deu mesures concretes per garantir l’ajuda a les persones més vulnerables

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha previst una inversió de més de 1,3 milions d’euros per garantir el benestar dels ciutadans o fer front als problemes derivats de la pandèmia.

 

Així ho recull el pla de xoc aprovat per l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, que es marca com a finalitat prestar suport a tots els ciutadans, especialment als més vulnerables.

 

En l’àmbit concret dels Serveis Socials, el consistori ha previst 10 mesures concretes, totes elles amb la finalitat de garantir l’assistència i ajuda als col·lectius més afectats.

 

Un dels objectius, per exemple, es garantir el subministrament de serveis bàsics a totes les cases i aconseguir que cap família de la ciutat es quedi sense aigua, llum o gas per manca de recursos econòmics.

 

Garantir el dret a l’alimentació, l’allotjament d’urgència o gestionar l’ajuda de lloguer previstes per les administracions supramunicipals o assessorar sobre la moratòria dels lloguers són d’altres dels objectius que es marca el consistori.

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reforçarà el servei d’atenció domiciliària, ampliarà el servei de teleassistència, posarà en marxa un servei de menjar a domicili i facilitarà a les persones grans la realització d’activitats lúdiques i d’estimulació cognitiva a casa seva.