NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca atendrà als ciutadans per telèfon i ‘on-line’

El consistori garanteix l’atenció als col•lectius més vulnerables i obrirà una línia de comunicació directa
dissabte 14 de març del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca atendrà als ciutadans per telèfon i ‘on-line’

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca atendrà a partir de dilluns dia 16 de març als ciutadans de manera telefònica i mitjançant Internet.

 

L’objectiu de la mesura és evitar desplaçaments, protegir als treballadors municipals i agilitzar l’atenció a les persones davant de la situació que viu el país com a conseqüència del coronavirus.

 

El comitè d’emergència municipal ha pres avui dissabte aquesta mesura durant una reunió on s’ha fet seguiment de la situació a la ciutat.

 

Aquest comitè, integrat pels diferents departaments municipals implicats en l’emergència, està permanentment actiu i operatiu.

 

D’aquesta manera, a partir de dilluns l’atenció als ciutadans es farà de manera telefònica.

 

Els ciutadans es poden adreçar als números de telèfon 93 635 64 00 / 900151976 o al telèfon d'emergècies socials 93 635 64 02, disponible les 24 hores del dia. 

 

En cas de tenir una consulta amb un departament en concret poden contactar telefònicament o bé per correu electrònic a les següents adreces:

 

Recordeu que podeu contactar les 24 hores del dia amb la Policia Local al número 092 al 93 653 05 05. També està disponible l’adreça de correu plocal@sabarca.cat.

 

Recordeu que podeu fer diversos tràmits de manera on line de manera ràpida i senzilla a la nova pàgina web de l’Ajuntament.

 

L’Ajuntament ha reiterat la petició a la població de que es quedi a casa, evitant així qualsevol trobada, manifestació o activitats amb altres persones fora dels entorns familiars per evitar que es pugui propagar la malaltia, així com limitar o evitar desplaçaments.

 

El Catsalut ha habilitat una nova línia específica d'atenció per a teleassistència