NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca habilita un operatiu especial davant l’arribada d’una onada de calor

Amb atenció especial per a les persones més vulnerables
dimarts 10 de agost del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca habilita un operatiu especial davant l’arribada d’una onada de calor

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un dispositiu especial d’atenció a les persones més vulnerables davant la previsible arribada d’una onada de calor a Catalunya.

 

El servei consisteix en atenció i seguiment telefònic per conèixer l’estat de salut de les persones grans o vulnerables, saber quines són les seves necessitats i oferir consells per evitar un cop de calor.

 

El consistori contactarà amb les gairebé 2.000 persones més grans de 75 per telèfon per conèixer el seu estat de salut i les seves necessitats.

 

Amb la finalitat de preservar el màxim possible aquest col·lectiu i que no surtin al carrer, l’Ajuntament ofereix un servei especial per portar la compra d’alimentació o medicació a domicili.

 

Per sol·licitar aquest servei es pot contactar amb el número de telèfon 93.635.64.02 o bé al correu electrònic ssocials@sabarca.cat.

 

Les mesures es prenen després que Protecció Civil hagi activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya per calor extrema i hagi avisat de risc per a la població.

 

Es previst que durant els pròxims dies les temperatures arribin als 40 graus per l’entrada d'una massa d'aire molt càlida procedent del nord d'Àfrica.