NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca mostra la seva “solidaritat” i “afecte” als afectats per l’erupció del volcà de la Palma

Ha obligat a desallotjat més de 5.000 persones
dilluns 20 de setembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca mostra la seva “solidaritat” i “afecte” als afectats per l’erupció del volcà de la Palma

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha mostrat la solidaritat i afecte de la població als afectats per l’erupció del volcà de la Palma i ha volgut fer arribar tot el suport de la localitat al president de Canàries, Ángel Víctor Torres.

 

Alba també ha subratllat la feina “encomiable” dels equips d’emergència i ha reconegut que “estem davant d’una situació molt crítica”.

 

L’alcaldessa també ha subratllat la solidaritat de la població de Sant Andreu de la Barca i ha apuntat que “moltes persones ja s’han posat en contacte amb l’Ajuntament per prestar el seu suport i ajuda a aquesta comunitat”.

 

Ahir diumenge poc després de les tres de la tarda l’illa de La Palma va viure una gran i esperada erupció volcànica a la Cumbre Vieja, a la zona de Las Manchas.

 

L'erupció del volcà Cumbre Vieja ha obligat a evacuar entre 5.000 i 10.000 persones de tres municipis de la zona.

 

Tot i que l'erupció no ha estat al bell mig d'una zona urbanitzada, sí que ha estat a prop de cases i negocis, alguns dels quals ja han estat engolits per la lava.