NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pren mesures de contenció per la malaltia del coronavirus

El consistori ajorna les activitats multitudinàries previstes a la ciutat
dimarts 10 de març del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pren mesures de contenció per la malaltia del coronavirus

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha pres diverses mesures de contenció davant la situació que es dona al país per la malaltia del Coronavirus COVID-19, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

 

L’alcalde de la ciutat, Enric Llorca, ha emès un ban on demana a la població tranquil·litat a la tota la població i recomana a la ciutadania informar-se només per fonts autoritzades.

 

Seguint les indicacions del departament de Salut de la Generalitat i del Ministeri de Salut, el consistori ha pres mesures preventives de contenció, que passen per ajornar les activitats previstes al municipi a les que hi hagi d’anar una gran quantitat de públic, com ara programacions culturals o actes al carrer.

 

Als equipaments municipals es facilitaran elements per millorar la higiene dels usuaris i evitar possibles contagis, com ara dispensadors amb gel netejador.

 

Els serveis municipals es desenvoluparan amb normalitat i l’Ajuntament es mantindrà amatent a qualsevol indicació que es pugui donar des dels estaments autoritzats.

 

Es recomana a la població seguir les pautes generals de prevenció davant el contagi de virus i bacteris, extremar les mesures higièniques, com ara rentar-se les mans amb aigua i sabó o una solució alcohòlica, i tapar-se la boca en esternudar o tossir.

 

Davant de qualsevol dubte o l’aparició de símptomes recordeu trucar al 061 o al 112.