NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reconeix la tasca i l’esforç dels esportistes locals

Amb una nova edició dels Premis de l'Esport Local
dimarts 15 de novembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reconeix la tasca i l’esforç dels esportistes locals

El Teatre Núria Espert acollirà el pròxim divendres dia 18 d’octubre a partir de les 20 hores la 24 edició dels Premis de l’Esport Local.

 

Amb aquesta iniciativa es reconeix  la tasca esportistes destacats durant la passada temporada  i persones relacionades en l'àmbit de l'esport.

 

L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha destacat que amb aquests premis “volem reconèixer la tasca de les persones de Sant Andreu de la Barca que treballen per l’esport i tot el que aquest representa”.

 

“Amb aquests premis, l’Ajuntament reconeix esportistes, entitats, comerços i empreses que treballen dia rere dia per millorar i potenciar l’esport”, ha dit Alba que ha destacat que “són esportistes que porten el nom de Sant Andreu de la Barca allà on competeixen i que ens fan sentir orgullosos de la seva feina i dels seus triomfs, però sobretot del seu esforç”.

 

Amb aquests reconeixements també es vol posar de relleu els valors de l’esport: el respecte, la disciplina, la tolerància, l’esforç, el treball en equip i l’esperit de superació.