NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’afegeix al programa “SOS Mentoring” per a autònoms i microempreses

Amb l’objectiu d’empoderar les persones usuàries ajudant-los a prendre les seves pròpies decisions
dimarts 13 de octubre del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’afegeix al programa “SOS Mentoring” per a autònoms i microempreses

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’ha afegit al programa “SOS Mentoring”, que té com a finalitat ajudar a les persones autònomes i microempreses per fer front a la crisi generada per la COVID-19.

 

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fundació Autoocupació.

 

Les persones autònomes i microempreses són un dels col·lectius més afectats davant la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia.

 

Les prioritats on es donarà un especial suport és en la salut i seguretat, la reducció de costos, la liquiditat, la digitalització i la reorientació empresarial.

 

Amb el mentor, l’empresa usuària rebrà un important ajut en el diagnòstic de la situació del negoci, en l’avaluació de les alternatives d’actuació, en la implementació i elaboració d’un pla d’acció i en l’acompanyament emocional.

 

Els beneficiaris poden ser persones autònomes i microempreses de qualsevol sector, amb el negoci en marxa, amb perspectives de futur, amb necessitat d’acompanyament i amb actitud per a deixar-se ajudar.

 

Les persones mentores són empresàries i directives provinents de qualsevol sector, amb experiència en gestió, amb visió global de negoci, amb voluntat d’ajudar i amb disponibilitat de temps.

 

Un cop realitzades les parelles d’empresa-mentor, el programa fa el seguiment del mentoring amb reunions en línia setmanals o quinzenals durant un període d’1 a 3 mesos i d’acord amb les necessitats del beneficiari i de la disponibilitat del mentor.

 

Pots demanar més informació a escolesvelles@sabarca.cat o trucant al telèfon 936356407