NOTÍCIES

L’Ajuntament demana col·laboració als ciutadans i garanteix l’atenció als veïns

S’han tancat els establiments de lleure i es mantenen oberts comerços d’alimentació i farmàcies
dissabte 14 de març del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament demana col·laboració als ciutadans i garanteix l’atenció als veïns
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha fet una crida a la responsabilitat dels ciutadans i ha demanat la seva col·laboració per frenar l’expansió del conegut com a Coronavirus.
 
El consistori ha demanat als ciutadans el compliment de les mesures adoptades arran de l’anunci de confinament del país ahir divendres a la nit per part de la Generalitat.
 
Seguint aquestes instruccions, des d’ahir a la nit estan tancats els bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració.
 
Cal destacar i recordar que continuen oberts els establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual, com ara alimentació, neteja i higiene, així com les farmàcies.
 
Protecció Civil de la Generalitat demana als clients d’aquest tipus de comerços que mantinguin una separació mínima de 1,5 metres amb els altres usuaris.
De la mateixa manera es demana als ciutadans que no surtin de casa i sobretot que no freqüentin espais com ara parcs o places públiques.
 
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vetlla pel compliment de les mesures acordades per les administracions estatal i autonòmica, les competents en matèria de salut pública, en relació amb l’evolució del coronavirus.
 
L’objectiu municipal és donar una resposta eficaç, rigorosa i serena als reptes que ens planteja aquesta situació excepcional i demanem als ciutadans que s’informin exclusivament per les fonts oficials amb la finalitat d’evitar rumors.