NOTÍCIES

L’Ajuntament distribueix més de 250 lots de Nadal entre les persones més vulnerables de la ciutat

Amb l'objectiu que tothom pugui celebrar el Nadal
dimarts 22 de desembre del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament distribueix més de 250 lots de Nadal entre les persones més vulnerables de la ciutat

El coronavirus ens ha afectat a tots, que hem vist canviar les nostres rutines, les formes de treballar i de relacionar-nos. Moltes persones han vist reduïts els seus ingressos i alguns negocis han hagut de tancar.

Com sempre, els més afectats han estat, un cop més, les persones de col·lectius desafavorits. Amb la finalitat que l’esperit del Nadal arribi a totes les cases i que la il·lusió no falti enlloc, l’Ajuntament ha repartit enguany un lot de Nadal entre més de 250 persones de col·lectius desafavorits.

L’alcalde Enric Llorca ha explicat que “l’objectiu és que tothom pugui commemorar aquests dies en els que, lamentablement, no tenim molt a celebrar però amb l’esperança en el futur”.

Durant la pandèmia, el Banc d’Aliments de Sant Andreu de la Barca ha doblat el seu nombre d’usuaris . D’aquest servei se’n beneficien actualment 450 famílies, que sumen 1.363 persones. A més, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reservat una partida de 10.000 euros per contribuir a garantir l’alimentació de nens i nenes en risc de vulnerabilitat.