NOTÍCIES

L’Ajuntament dona consells per tenir una Festa Major segura

Policia Local i Mossos d’Esquadra es reuneixen amb els responsables dels ‘xiringuitos’
dimarts 30 de agost del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament  dona consells per tenir una Festa Major segura

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat un operatiu especial per garantir una Festa Major segura i sense incidents.

 

La ciutat celebra del 2 al 5 de setembre la seva Festa Major.

 

Aquest matí de dimarts, el sotsinspector de l’Àrea Bàsica Policial de Martorell, Jordi Martín, i el sotsinspector de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Jordi Català, s’han reunit amb els responsables dels xiringuitos que participaran a la Festa Major.

 

L’alcaldessa, Ana Alba, ha recordat que “totes les mesures que es prenen són preventives ja que ni a la ciutat ni als municipis de l’entorn s’han produït situacions de violència”.

 

L’Ajuntament ha facilitat als responsables dels locals de lleure el protocol que cal seguir en cas de detectar una situació de violència, especialment vers les dones.

 

“Hi ha noves formes de violència cap a les dones, com ara les punxades, per les que hem d’estar preparats per donar una resposta de manera eficaç i efectiva”, ha dit Alba.

 

El sotsinspector de la Policia Local ha recordat que “les persones que estan a la festa són els nostres ulls al carrer i per això és molt important qualsevol informació que ens puguin fer arribar”.

 

De la seva banda, el sotsinspector dels Mossos d’Esquadra ha explicat que “un dels objectius és garantir, per exemple, el camí de tornada a casa de totes les persones que prenen part de la festa” i ha insistit en que “l’ajuda de la ciutadania és fonamental”.