NOTÍCIES

L’Ajuntament està en contacte permanent amb les tres residències de persones grans

Ha fet arribar material de seguretat als centres geriàtrics
dimarts 24 de març del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament està en contacte permanent amb les tres residències de persones grans

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està en contacte permanent amb les tres residències de persones grans que hi ha a la ciutat per conèixer de primera mà la situació dels residents i dels professionals.


Els responsables municipals també estan en permanent contacte amb la residència de Can Sunyer, que encara que està al terme municipal de Castellví de Rosanes té molts residents de Sant Andreu de la Barca.


L’Ajuntament també demana als responsables dels centres una relació detallada del material sanitari amb el que compten i ha fet arribar mascaretes, guants i d’altres estris necessaris perquè els professionals puguin dur a terme una atenció adequada als usuaris.


D’altra banda, els membres de l’equip de Govern estan trucant als ciutadans de Sant Andreu de la Barca per assegurar-se del seu benestar, per conèixer les seves necessitats i per fer més lleugera la situació.


L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, manté actiu el seu whatsapp al que els ciutadans es poden adreçar i des del que l’Ajuntament ofereix informació veraç i contrastada.