NOTÍCIES

L’Ajuntament gestiona aquest any 10 milions d’euros en inversions

Es destina una partida de 100.000 euros a pressupostos participatius
divendres 13 de gener del 2023, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament gestiona aquest any 10 milions d’euros en inversions

L’Ajuntament gestiona aquest any 2023 més de 10 milions d’euros en inversions. Per primera vegada els comptes municipals preveuen una partida de 100.000 euros per finançar projectes decidits per la ciutadania.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha apuntat que el pressupost que l’Ajuntament aprovarà al mes de gener té un capítol d’inversions de 2,5 milions d’euros, “però en aquests moments, el consistori està gestionant més de 10 milions d’euros, dels quals, l’any 23, veurem realitzats la gran majoria”.

 

Alba ha apuntat que els comptes s’aprovaran al mes de gener “perquè hem volgut ser cauts i prudents i esperar a veure l’evolució de la inflació i de la situació econòmica en general”. “També estàvem pendents de l’aprovació dels pressupostos d’altres administracions, com ara els de la Generalitat, que afecten als municipis i que encara no estan aprovats”, ha dit l’alcaldessa.

 

“D’aquesta manera arribem al mes de gener amb un pressupostos que creixen, que garanteixen la qualitat dels serveis que prestem als ciutadans i a les ciutadanes. Tot i així és un pressupost de contenció i prudent”, ha dit l’alcaldessa.

 

La partida de pressupostos participatius preveu una partida de 100.000 euros i “té com a objectiu fer polítiques i posar en marxa projectes votats per la ciutadania”.

 

Entre les accions previstes enguany destaquen les obres de remodelació de la masia de Can Sunyer, la col·locació de plaques fotovoltaiques en determinats centres escolars i equipaments, la remodelació del carrer de Tomàs Vives, la renovació de set parcs infantils, l’adquisició de nova maquinària de fitnnes per a les instal·lacions esportives o la cobertura d’un tram de les vies del ferrocarril.