NOTÍCIES

L’Ajuntament invertirà un milió d’euros en la millora dels parcs infantils

El primer que es reformarà és el dels Jardins Pedemonte
dimarts 09 de novembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament invertirà un milió d’euros en la millora dels parcs infantils

L’Ajuntament invertirà durant els pròxims mesos un milió d’euros en la millora i reforma dels parcs infantils de la ciutat.

 

El consistori ha encarregat a una empresa especialitzada un estudi de la situació actual dels parcs infantils de la ciutat i, un cop quantificada la inversió necessària a cadascun d’ells, ha elaborat un calendari per a la seva millora.

 

El primer parc on s’intervindrà és als Jardins Pedemonte, on hi ha una escola bressol municipal.

En aquest cas la inversió és de gairebé 400.000 euros.

 

L’avantprojecte amb el que treballa l’Ajuntament preveu una reforma integral que posa l’accent en la millora de l’accessibilitat, l’increment de la varietat de vegetació per augmentar la biodiversitat i la renovació del mobiliari urbà.

 

La proposta es completa amb nous camis de recorregut transversal, un recordatori de l’aigua i del patrimoni cultural existent, el manteniment de la graderia i un nou enllumenat públic.

 

L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha dit que “l’actuació contribuirà a que aquesta zona de la ciutat, de més de 3.000 metres quadrats, sigui un lloc agradable i segur per a les persones”.

 

El projecte també preveu l’ampliació i millora dels espais d’accés a l’escola bressol per afavorir el pas d’alumnes i famílies.