NOTÍCIES

L’Ajuntament organitza noves activitats per a la gent gran de cara a l’estiu

Hi haurà teatre, música i ball
dimarts 22 de juny del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament organitza noves activitats per a la gent gran de cara a l’estiu

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dedicarà durant el mes de juliol tres noves activitats a la gent gran. D’aquesta manera, es reprenen a poc a poc les activitats presencials de la població d’edat avançada, que ja van començar al maig amb dos tallers de gimnàstica i ball a l’aire lliure. “Ara que les persones grans estan vacunades tenen més il·lusió per tornar a estar actives” assegura la regidora de la Gent Gran, Rosario Ramírez.

 

La primera de les activitats programades és l’obra de teatre El Refrito, que tindrà lloc el dijous 1 de juliol, a les 19 hores, al Teatre Núria Espert. Les entrades seran gratuïtes per als majors de 65 anys i es podran recollir a les taquilles del teatre el 28 de juny, de les 9 a les 11 hores, amb un límit de dues per persona. En cas d’haver-hi entrades disponibles el dia de l’espectacle, també es podran recollir a les taquilles.

 

Per una altra banda, el 2 de juliol a les 19 hores es farà una exhibició del grup de ball en línia del Casal a la plaça Federico García Lorca.

 

Per últim, el 9 de juliol el grup Boira cantarà havaneres al Parc Central. L’espai, a l’aire lliure, s’adaptarà amb unes cadires perquè els assistents puguin seure mantenint la distància.

 

En les tres activitats se seguiran totes les mesures de seguretat i precaucions establertes per les autoritats sanitàries.