NOTÍCIES

L’Ajuntament posa en marxa un pla de xoc per ajudar als petits comerços i negocis

Amb una inversió de més d’un milió d’euros
dilluns 11 de maig del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament posa en marxa un pla de xoc per ajudar als petits comerços i negocis

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha previst un pla de xoc per ajudar els comerços i petites empreses locals més afectades per la crisi econòmica derivada de la pandèmia del Coronavirus.

 

El pla, que es marca com a finalitat reactivar l’economia local tan aviat com sigui possible, preveu una inversió d’un milió d’euros.

 

Un dels objectius principals de l’Ajuntament és contribuir al manteniment dels llocs de feina i evitar-ne la destrucció.

 

És per això que el consistori subvencionarà amb 500 euros les empreses que mantinguin els llocs de feina durant tres mesos.

 

L’alcalde de la ciutat, Enric Llorca, ha explicat que “l’objectiu prioritari és ajudar als comerciants perquè puguin mantenir els llocs de feina”.

 

El consistori també donarà suport i subvencionarà a la creació i posada en servei d’una xarxa de comerç local on line on els veïns de la ciutat podran adquirir fàcilment i a distància els productes que desitgin a les botigues de la ciutat que s’afegeixin a la iniciativa.

 

De la mateixa manera que es fa amb els restauradors, els comerciants també tindran una subvenció de dos mesos en la taxa de recollida d’escombraries i ajudes per l’ordenació i aplicació de mesures de seguretat als seus locals.

 

L’Ajuntament, que manté contacte permanent amb el teixit econòmic local, també donarà suport col·lectivament a la tramitació d'ajuts d'altres administracions.