NOTÍCIES

L’Ajuntament posa en marxa una oficina única d’atenció al ciutadà

A partir d’aquesta setmana s’habilita un número de whatsapp per atendre dubtes sobre ajuts i recursos relacionats amb la covid-19
dilluns 18 de maig del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament posa en marxa una oficina única d’atenció al ciutadà

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa aquesta setmana una oficina única d’atenció al ciutadà amb la finalitat de facilitar de manera àgil, ràpida i efectiva la informació que requereixin els veïns en cada moment.

 

Qualsevol persona que vulgui contactar amb l’Ajuntament, amb independència de la seva consulta, pot trucar al número de telèfon gratuït 900 15 19 76 o bé al 93 635 64 00.

 

Un missatge gravat dirigeix al ciutadà a l’interlocutor que pot donar resposta a la seva necessitat.

 

Si la consulta del veí està relacionada amb el covid-19, per exemple per saber els ajuts que pot tenir una empresa o per una necessitat social, la trucada és derivada a un equip especialitzat que atén aquest tipus de trucades en horari de matí i tarda.

 

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que “l’objectiu és oferir la informació que un ciutadà pot requerir per saber, per exemple, a quines ajudes pot optar si és un comerciant o un petit empresari i on s’ha d’adreçar i quin tràmit cal que faci accedir als ajuts que ofereixen d’altres administracions”.

 

Un equip de professionals especialitzats en temes econòmics i socials atendran aquest telèfon.

 

També s’ha habilitat un número de whatsapp (697 44 84 65) i una adreça de correu electrònic (ajudescovid@sabarca.cat) al que els ciutadans es poden adreçar per fer les seves consultes relacionades amb el coronavirus.

 

Amb la finalitat d’ajudar als ciutadans a fer els seus tràmits de manera on line, els professionals informaran i guiaran als veïns per telèfon o per correu electrònic.