NOTÍCIES

L’Ajuntament promou l’activitat física entre les persones grans

Fa arribar vídeos tutorials per whatsapp a les persones interessades
dimecres 10 de març del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament promou l’activitat física entre les persones grans

L’Ajuntament promou l’activitat física entre les persones grans fent arribar vídeos amb exercicis que es poden rebre per whatsapp.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol facilitar l’envelliment actiu i que les persones grans puguin fer exercici a casa seva durant el temps que el casal de la gent gran està tancat, com a conseqüència de la pandèmica de la covid-19.

La recepció d’aquest tipus de material està en el marc del programa que du a terme l’Ajuntament per promoure l’envelliment actiu de les persones grans.

Són activitats gratuïtes i que es marquen com a finalitat millorar la salut emocional de les persones, promoure la seva estimulació cognitiva i la seva salut física.

La pandèmia de la Covid-19 impedeix que es facin activitats presencials i ha obligat a tancar el Casal d’Avis. És per això, que l’Ajuntament porta cada quinze dies a casa de les persones grans interessades el material necessari per poder seguir el programa.

Actualment hi ha gairebé 200 persones grans que participen de la iniciativa i segueixen els programes de gimnàstica, agilitat mental, matemàtiques, llengua o manualitats.

Un grup d’ells estan preparant uns teixits de llana amb les quals es “vestiran” les palmeres de l’avinguda Constitució.