NOTÍCIES

L’Ajuntament promou les compres segures durant el Nadal

La Policia Local activa un dispositiu especial per incrementar la sensació de seguretat
dilluns 12 de desembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament  promou les compres segures durant el Nadal

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa aquesta setmana una nova edició de la campanya “Comerç segur”, que pretén incrementar la sensació de seguretat als carrers coincidint amb l’època de Nadal.

 

La campanya preveu augmentar el nombre d’agents uniformats al carrer amb l’objectiu d’incrementar la sensació de seguretat i prevenir robatoris i estafes.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha apuntat que “la presència uniformada al carrer incrementa la sensació de seguretat i dissuadeix als delinqüents de cometre possibles delictes”.

 

La campanya es posa en marxa coincidint amb un increment de moviment al carrer, fonamentalment a les zones comercials i durant l’horari d’apertura comercial.

 

Els agents també entraran als comerços on oferiran informació de seguretat a comerciants i clients per evitar possibles actes delictius, així com informació sobre com actuar i a qui alertar en cas de patir un fet delictiu o ser-ne testimoni.

 

Aquesta relació fluïda entre els agents i els comerciants permetrà detectar incidències als barris.

 

Els comerciants podran, per exemple, comunicar de manera directa i ràpida incidències o, per exemple, si han detectat algun comportament sospitós al carrer.