NOTÍCIES

L’Ajuntament reforça el servei d’atenció al ciutadà

Ha incorporat sis persones en el marc d’un nou pla d’ocupació
dimarts 08 de setembre del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament reforça el servei d’atenció al ciutadà

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reforçat la seva Oficina d’Atenció al Ciutadà amb la incorporació de sis persones més, en el marc d’un nou pla d’ocupació que compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Les persones que s’han incorporat, una al mes d’agost i cinc avui dimarts, tenen un contracte de sis mesos i completaran la seva feina amb programes de formació per facilitar el seu accés definitiu al mercat laboral.

 

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que aquestes noves incorporacions “juguen un paper fonamental perquè són el primer contacte de la ciutadania amb l’Ajuntament”.

 

Arran la pandèmia del Coronavirus, l’Ajuntament ha potenciat i prioritzat l’atenció on line i telefònica per evitar desplaçaments de la població.

 

“Amb la incorporació d’aquestes persones es dobla el nombre de recursos de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i l’objectiu és reduir el temps d’espera dels ciutadans per tenir cita amb l’Ajuntament i millorar l’atenció”, ha dit Llorca.