NOTÍCIES

L’Ajuntament reobre els parcs i jocs infantils

Durant el dia d’avui s’estan desinfectant i netejant els espais
dimecres 25 de novembre del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament reobre els parcs i jocs infantils

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reobert avui dimecres els parcs i jocs infantils de la ciutat, que es van tancar arran l’increment d’infants confinats a casa seva com a conseqüència de la pandèmia de la covid-19.

 

L’horari d’aquests espais a Sant Andreu serà, d’aquesta manera, el que marca el Procicat i, per tant, tancaran a les 20 hores.

 

Durant tot el matí la brigada municipal s’està encarregant de desinfectar i netejar aquests espais. Posteriorment queden oberts per al seu ús.

 

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que “en ocasions s’han de tomar mesures dràstiques per tractar d’aturar l’anaç del virus” i ha afegit que “estem mitjanament satisfets perquè el nombre de nens confinats s’ha reduït notablement”.

 

L’ús compartit de les instal·lacions de jocs infantils suposa un risc de transmissió del coronavirus, encara que s’ha de tenir en compte que les dades indiquen la la incidència i prevalència de la covid-19 en la població de 0 a 14 anys són baixes.

 

Mesures de seguretat

Abans d’obrir els parcs i espais de joc, l’Ajuntament du a terme una desinfecció i neteja integral d’aquestes zones, que es mantindrà de manera periòdica posteriorment.

 

El control de les instal·lacions es basa en la neteja i desinfecció continuades i la higiene individual. Per això cal mantenir la distància d’un metre i mig entre persones, els pares i les mares han d’assegurar la higiene i desinfecció dels menors de manera freqüent, com a mínim a l’inici i al final del període de jocs.