NOTÍCIES

L’Ajuntament reparteix més de 3.500 mascaretes entre els nens i les nenes

El repartiment es fa a domicili
dilluns 04 de maig del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament reparteix més de 3.500 mascaretes entre els nens i les nenes

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha començat avui dilluns el repartiment de mascaretes entre els nens i les nenes d’entre 3 i 12 anys de la ciutat.

El repartiment es fa a domicili i existeixen tres talles de mascaretes, en funció de l’edat de l’infant.

L’Ajuntament també ha començat avui el repartiment de 7.500 mascaretes entre les persones usuàries del transport públic arran l’obligatorietat a partir d’avui de portar aquesta protecció entre les persones usuàries d’aquest transport.

El repartiment, que es repetirà al llarg de la setmana, es fa a les dues estacions de ferrocarrils de la ciutat i a la parada d’autobús de la plaça de Clara Campoamor, que segons l’empresa explotadora és la que té més afluència de públic.

D’altra banda, l’Ajuntament continua el repartiment de material escolar entre els nens de la ciutat que no disposen a casa de les tecnologies necessàries per poder seguir el curs.

D’aquesta manera, el consistori lliura al domicili d'un centenar d'estudiants el material imprès que li envia el seu mestre i que, sinó té impressora a casa, no pot treballar.

L’Ajuntament també ha facilitat a mig centenar d'infants de la ciutat una connexió a internet perquè puguin seguir el curs amb normalitat.