NOTÍCIES

L’Ajuntament reprèn la Jugatecambiental

Aquest cap de setmana tornen les activitats familiars al Parc de la Solana
dilluns 13 de setembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament reprèn la Jugatecambiental

Torna la Jugatecambiental a Sant Andreu de la Barca, la iniciativa familiar que promou l’Ajuntament conjuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

 

El programa pretén fomentar en els nens i nenes els valors en matèria mediambiental, de sostenibilitat i de reciclatge, a través de jocs i activitats en família. “Es duen a terme tallers participatius i itineraris per conèixer el parc i la seva fauna” ha explicat el regidor de Medi Ambient, Juan Alfaro.

 

La nova edició de la Jugatecambiental començarà el pròxim diumenge, 19 de setembre, i serà la primera després de l’arribada de la pandèmia de la Covid-19. Les activitats tindran lloc cada diumenge, d’11.30 hores a 13.30 hores, fins al 28 de novembre.

 

Per assistir no caldrà fer reserva prèvia, tot i que s’establirà un límit de 18 persones per als dos espais, els d’activitats dirigides i l’espai de joc. En cas que hi hagi més demanda que places disponibles, es podran establir diversos torns d’activitat perquè tothom pugui gaudir.

 

Pel que fa a les mesures de seguretat, l’ús de la mascareta serà obligatori per als majors de sis anys, així com l’ús de gel desinfectant a l’inici i final de cada activitat. També, els participants hauran de mantenir en tot moment les distàncies.

 

Podeu consultar totes les activitats a continuació.