NOTÍCIES

L’Ajuntament ret homenatge a les persones que ens han deixat durant la pandèmia

Un monòlit i un arbre recorden a les persones finades
dilluns 19 de juliol del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament ret homenatge a les persones que ens han deixat durant la pandèmia

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha homenatjat les persones que ens han deixat durant la pandèmia i que els seus familiars no van poder acomiadar.

 

L’acte ha tingut com a escenari el parc Central de la ciutat, on s’hi ha instal·lat un monòlit i s’ha plantat un arbre en memòria d’aquestes persones.

 

La cerimònia solemne ha comptat amb l’assistència de familiars de les víctimes, així com representants dels sectors professionals que han treballat en primera línia i entitats i col·lectius que han participat en iniciatives solidàries.

 

Durant el seu discurs, l’alcalde Enric Llorca, ha apuntat que l’objectiu de l’Ajuntament ha estat “acompanyar a les famílies que no van poder estar al costat dels seus éssers estimats en la recta final de la seva vida” i ha afegit que “volem recordar als que no hi són i dir-li a les seves famílies que no estan soles”.

 

A l’acte hi ha participat familiars de dues de les víctimes, Max Silva i Eva Smith, que han expressat l’angoixa viscuda per les famílies davant la incertesa i la solitud i han expressat el seu agraïment a la ciutat per haver-los acompanyat.