NOTÍCIES

L’alcalde alerta dels efectes econòmics de la crisi sanitària

Ha participat a l’assemblea que el sindicat UGT ha fet a Sant Andreu de la Barca
dijous 25 de març del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’alcalde alerta dels efectes econòmics de la crisi sanitària

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha animat als representants dels treballadors a lluitar per millorar les condicions laborals dels empleats i ha alertat que les conseqüències de la pandèmia sanitària que vivim no és la mateixa per a totes les classes socials.

 

Enric Llorca ha participat aquest dimecres en l’assemblea que el sindicat UGT ha organitzar a Sant Andreu de la Barca i que ha servit per elegir al nou secretari general de l’organització a la comarca.

 

L’alcalde ha recordat que “vivim temps difícils” i que “aquesta situació excepcional no només té a veure amb la salut dels treballadors i de les persones”.

 

“Es diu que el virus afecta a tothom per igual però no es veritat, la desigualtat afavoreix que la covid-19 tingui més impacte, més contagis, més ingressos i més morts” ha dit Llorca, que ha alertat que “després de l’impacte sanitari vindrà l’impacte socioeconòmic, que serà tan important o més que el sanitari i que provocarà moltes dificultats per als treballadors”.

 

L’alcalde ha animat als representants sindicals a lluitar per defensar les condicions laborals dels treballadors i ha recordat que com a representants dels treballadors els sindicats “tenen la gran responsabilitat de defensar els drets dels treballadors i de fer que les empreses puguin tirar endavant i puguin sobreviure aquesta situació de dificultat”.