NOTÍCIES

L’alcalde alerta dels efectes econòmics de la crisi sanitària

Ha participat a l’assemblea que el sindicat UGT ha fet a Sant Andreu de la Barca
L’alcalde alerta dels efectes econòmics de la crisi sanitària

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha animat als representants dels treballadors a lluitar per millorar les condicions laborals dels empleats i ha alertat que les conseqüències de la pandèmia sanitària que vivim no és la mateixa per a totes les classes socials.

 

Enric Llorca ha participat aquest dimecres en l’assemblea que el sindicat UGT ha organitzar a Sant Andreu de la Barca i que ha servit per elegir al nou secretari general de l’organització a la comarca.

 

L’alcalde ha recordat que “vivim temps difícils” i que “aquesta situació excepcional no només té a veure amb la salut dels treballadors i de les persones”.

 

“Es diu que el virus afecta a tothom per igual però no es veritat, la desigualtat afavoreix que la covid-19 tingui més impacte, més contagis, més ingressos i més morts” ha dit Llorca, que ha alertat que “després de l’impacte sanitari vindrà l’impacte socioeconòmic, que serà tan important o més que el sanitari i que provocarà moltes dificultats per als treballadors”.

 

L’alcalde ha animat als representants sindicals a lluitar per defensar les condicions laborals dels treballadors i ha recordat que com a representants dels treballadors els sindicats “tenen la gran responsabilitat de defensar els drets dels treballadors i de fer que les empreses puguin tirar endavant i puguin sobreviure aquesta situació de dificultat”.