NOTÍCIES

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca subratlla la importància de l’enllaç de l’A2 i l’AP7 per l’economia de la zona

És previst que estigui operatiu durant el mes de setembre
dilluns 02 de agost del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca subratlla la importància de l’enllaç de l’A2 i l’AP7 per l’economia de la zona

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha qualificat de “fonamental” per a l’economia de la zona l’enllaç de l’autovia del Baix Llobregat (A2) i de l’AP7.

 

Aquesta infraestructura, llargament reivindicada i les obres de les quals han estat aturades durant anys, és previst que comenci a funcionar durant el mes de setembre, un cop s’aixequi el peatge de l’AP7 a Martorell.

 

Alba ha visitat aquest matí dues empreses de la localitat, Sanjo i Wallbox, acompanyada de director general d’Indústria i Pime al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Raül Blanco, i de la diputada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido.


L’alcaldessa ha explicat que “la connexió d’aquestes dues infraestructures és fonamental per al desenvolupament econòmic de la zona” i facilitarà “el transport de mercaderies”.

 

Ana Alba ha recordat la ubicació estratègica de Sant Andreu de la Barca, que guanyarà pes amb aquesta infraestructura ja que millorarà la mobilitat i la connexió amb la frontera francesa, amb el port i amb l’aeroport del Prat.