NOTÍCIES

L’alcaldessa reclama més presència dels Mossos d’Esquadra a la ciutat

Avui ha mantingut una reunió amb el nou cap del cos, Miquel Esquius
dijous 09 de juny del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’alcaldessa reclama més presència dels Mossos d’Esquadra a la ciutat

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha tornat a reclamar avui dijous més efectius dels Mossos d’Esquadra a Sant Andreu de la Barca “per contribuir a reduir la sensació d’inseguretat que pot tenir una part de la població”.

 

Alba s’ha reunit avui dijous amb el nou cap dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud, Miquel Esquius, a qui ha traslladat aquesta demanda.

 

A la reunió, l’alcaldessa ha subratllat els resultats de l’estudi del Ministeri de l’Interior fet públic aquesta setmana, que demostra que Sant Andreu de la Barca és una de les cinc ciutats de Catalunya en la que es redueixen els delictes, encara que ha apuntat que “necessitem més efectius dels Mossos per incrementar la sensació de seguretat”.

 

El responsable de la policia catalana a la zona metropolitana sud ha recordat que a finals de l’estiu sortirà una nova promoció de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i que una part dels nous policies estarà destinada a la zona nord del Baix Llobregat.

 

Col·laboració policial

 

L’alcaldessa ha assegurat que “la reunió ha esta molt profitosa” i ha assegurat que “hem reiterat la voluntat de continuar col·laborant de manera estreta amb els diferents cossos amb competències a la ciutat per donar resposta a les necessitats de la població”.

 

Ana Alba s’ha mostrat satisfeta perquè el responsable dels Mossos també ha transmès la predisposició del cos per vetllar per mantenir i millorar els bons nivells de seguretat que té la ciutat.