NOTÍCIES

L’atenció a les persones, objectiu principal de la nova alcaldessa

Ha mantingut una reunió amb la responsable de l’àrea per conèixer de primera mà la situació
divendres 06 de agost del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’atenció a les persones, objectiu principal de la nova alcaldessa

L’atenció a les persones, especialment les més vulnerables, és un dels objectius que s’ha marcat l’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba.

 

Una de les primeres reunions que ha mantingut després de ser investida alcaldessa ha estat amb la regidora de Serveis Socials, Charo Ramírez, per conèixer de primera mà la situació que es dona a la ciutat.

 

Els efectes de la pandèmia i les seves conseqüències han provocat un increment de les demandes i serveis que els ciutadans fa a l’Ajuntament, tenint en compte que és l’administració més pròxima i a la primera que recorren els veïns.

Arran la pandèmia, per exemple, el nombre d’usuaris del Banc d’Aliments s’ha doblat i ja són gairebé 1.400 persones les que demanden aquest servei.

 

Durant les pròximes setmanes continuaran els treballs d’adequació de la casa de les monges, que serviran per acollir les dependències del Centre Obert, un altre dels serveis que es presten des de Serveis Socials.

 

L’equipament, recentment adquirit per l’Ajuntament, es condicionarà els pròxims mesos per acollir els serveis que es presten des d’aquesta regidoria, millorant les condicions en que són ateses les persones i garantint la seva privacitat.