NOTÍCIES

La Policia Local deté quatre persones quan intentaven robar a una empresa de la ciutat

També han arrestat un home acusat de robatori a l’interior de vehicles
dimecres 06 de octubre del 2021, Sant Andreu de la Barca
La Policia Local deté quatre persones quan intentaven robar a una empresa de la ciutat

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, ha detingut quatre persones acusades d’un intent de robatori amb força a una empresa de la ciutat.

 

Els fets van tenir lloc ahir a la nit quan el vigilant de seguretat d’una de les empreses del polígon Nord-est va alertar la Policia Local que quatre persones havien saltat la tanca d’una empresa ubicada al carrer d’Edison de la zona industrial.

 

L’empresa es dedica al lloguer de furgonetes.

 

La Policia Local es va desplaçar fins al lloc dels fets i amb el suport dels Mossos d’Esquadra va aconseguir detenir als quatre homes, que tenen entre 21 i 42 anys acusats de robatori amb força.

 

Tots quatre es troben detinguts a les dependències dels Mossos d’Esquadra a l’espera de passar a disposició judicial.

 

D’altra banda, la Policia Local també va detenir ahir dimarts un home de 40 anys acusat de robatori a l’interior de vehicles.

 

Els agents van detectar una persona en actitud sospitosa a primera hora de la tarda a una zona industrial de la ciutat.

 

La patrulla va comprovar que la descripció de l’home es corresponia amb la d’una persona a la que es buscava acusada de diversos robatoris a l’interior de vehicles a Esplugues de Llobregat i a Sant Andreu de la Barca.

 

Durant l’escorcoll, els agents van interceptar eines susceptibles de ser utilitzades per forçar l’accés a vehicles així com material presumptament robat, com ara bosses de mà o targetes per obrir la porta d’empreses.

 

L’home ha quedat sota custodia dels Mossos d’Esquadra.