NOTÍCIES

La Policia Local i la Nacional faran controls conjunts per incrementar la sensació de seguretat

En àmbits de la seva competència
dilluns 19 de desembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
La Policia Local i la Nacional faran controls conjunts per incrementar la sensació de seguretat

La Policia Local i la Nacional faran controls conjunts amb la finalitat de millorar la sensació de seguretat de la població.

 

L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, s’ha reunit amb el comissari del Cos Nacional de Policia (CNP) de Cornellà, Francisco Grueso, i han acordat incrementar el nombre d’accions conjuntes que fan els dos cossos.

 

Alba ha explicat que “aquestes accions es començaran a veure durant els pròxims dies” i recorda que “tindran relació amb els aspectes que són competència de la Policia Nacional, com ara estrangeria i estupefaents”:

 

La alcaldessa ha tornat a reiterar la necessitat d’incrementar la presència dels Mossos d’Esquadra a la ciutat i ha apuntat que “tenim una excel·lent relació amb aquest cos, però malauradament no tenen els efectius necessaris per donar resposta a les necessitats de la ciutat”.

 

Alba ha assegurat que “Sant Andreu necessita dues patrulles de Mossos estables” i ha recordat que “l’Ajuntament ha fet aquesta petició per escrit a la conselleria d’Interior, sense resposta”.