NOTÍCIES

La Policia Local imposa més d’un centenar de denúncies a conductors de patinets elèctrics

Els diferents cossos de seguretat han participat a la Junta Local de Seguretat
dimecres 10 de novembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
La Policia Local imposa més d’un centenar de denúncies a conductors de patinets elèctrics

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha imposat en el que portem d’any 109 denúncies a conductors de patinets elèctrics, que han causat 3 accidents i 2 atropellaments, tots ells lleus.

 

Aquestes són algunes de les dades que s’han presentat avui dimecres a la Junta Local de Seguretat en la que han participat tots els cossos policials que tenen competència a la ciutat.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu, Ana Alba, ha presidit la junta i ha destacat la coordinació dels diferents cossos, així com l’esforç que els seus agents han fet durant la pandèmia sanitària.

 

“En una situació complexa i desconeguda han donat tot el que estava a les seves mans i ho han fet amb professionalitat i vocació de servei”, ha dit Alba, que ha subratllat “la situació tranquil·la que es dona a Sant Andreu de la Barca, encara que continuarem treballant per incrementar la sensació de seguretat entre els ciutadans”.

 

De les dades presentades també destaca un increment del nombre d’accidents de trànsit (7%). En aquest cas, cal destacar que les dades anteriors feien referència al període de confinament com a conseqüència de la pandèmia sanitària, quan es va reduir dràsticament la mobilitat.

 

La inversió que l’Ajuntament ha fet en seguretat vial ha permès reduir notablement el nombre d’accidents a les vies urbanes (que continuen a la baixa si no ho comparem amb l’època de la pandèmia).

 

L’Ajuntament ja ha anunciat la col·locació de mesures reductores de la velocitat a la carretera de Barcelona, un dels punts on es concentren la major part dels accidents.

 

Durant la pandèmia la Policia Local va imposat un total de 3.181 denúncies per l’incompliment de les diferents restriccions marcades en cada moment.