NOTÍCIES

La Policia Local incorpora nous efectius

La Unitat Canina es reforça amb una nova agent
dilluns 19 de setembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
La Policia Local incorpora nous efectius

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha reforçat la seva plantilla amb la incorporació de tres nous efectius: dos agents, que han superat el curs de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i un agent caní, que s’incorpora a la Unitat Canina.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha rebut avui als nous agents als que ha demanat “que siguin empàtics amb la ciutadania, que treballin amb proximitat i que vetllin pels drets i llibertat de les persones, especialment de les més vulnerables”.

Alba ha reclamat un cop més major presència dels Mossos d’Esquadra a la ciutat. “És un cos amb el que tenim molt bona relació i amb el que treballem de manera coordinada però necessitem més presència de mossos a la ciutat” ha dit Alba, que ha recordat que “la seguretat ciutadana és competència d’aquest cos”.

Amb la incorporació de la nova agent canina, la Unitat Canina de la ciutat, referent a la resta d’Espanya, suma un total de quatre agents.

L’alcaldessa ha recordat també que amb motiu de la commemoració del patró de la Policia Local, el pròxim dia 29 de setembre, l’Ajuntament retrà homenatge a l’agent canina Kènia, fundadora de la unitat i que va morir el passat dia 9.