NOTÍCIES

La consellera de Presidència de la Generalitat fa una visita institucional a Sant Andreu de la Barca

Ha signat el llibre d’honor i ha visitat el Teatre Núria Espert i la Masia de Can Sunyer
divendres 06 de maig del 2022, Sant Andreu de la Barca
La consellera de Presidència de la Generalitat fa una visita institucional a Sant Andreu de la Barca

La consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha visitat aquest matí de divendres Sant Andreu de la Barca. Vilagrà ha estat rebuda per l’alcaldessa de Sant Andreu, Ana Alba, i ha signat el Llibre d’honor de la ciutat a la sala de plens.

 

Abans, la consellera i l’alcaldessa han mantingut una reunió on Ana Alba ha explicat a la representant de la Generalitat algunes de les millores que necessita la ciutat en matèria de salut, com ara recuperar els especialistes perduts o la construcció del nou CAP; la necessitat de suport per crear ocupació; o la preocupant baixada de la natalitat, que obliga a tancar línies educatives.

 

Vilagrà ha explicat que la Generalitat i els ajuntaments han de col·laborar per assolir objectius compartits i ha assegurat que “ens agrada ser el principal aliat del món municipal”.

 

La consellera i l’alcaldessa han fet un passeig pel centre de la ciutat i han visitat el Teatre Núria Espert i posteriorment s’han traslladat a la masia de Can Sunyer, que propietat municipal i que l’Ajuntament està rehabilitant.

 

En el marc del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), la Generalitat té previst contribuir a la rehabilitació de la masia amb 100.000 euros dels 2 milions d’euros que inverteix l’Ajuntament.