NOTÍCIES

La llei dona la raó a l’Ajuntament i diu que les retribucions de l’anterior alcalde i dels regidors era correcta

La Comissió Jurídica Assessora assegura que no s’ha produït cap irregularitat
dilluns 14 de novembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
La llei dona la raó a l’Ajuntament i diu que les retribucions de l’anterior alcalde i dels regidors era correcta

La Comissió Jurídica Assessora ha donat la raó a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en el tema de les retribucions que va cobrar l’anterior alcalde, Enric Llorca, i alguns dels regidors del Govern.

 

Aquest organisme ha dictaminat ara que les retribucions dels dirigents polítics s’ajustaven a la legalitat.

 

El grup municipal de Fem Sant Andreu va denunciar davant de l’Oficina Antifrau irregularitats en les retribucions dels dirigents polítics i el tema es va derivar a la Comissió Jurídica Assessora, que és la competent en la matèria.

 

L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha dit que “aquest és un tema molt important perquè es posava en tela de judici la honorabilitat dels dirigents polítics i la rigorositat de la institució”.

 

“Aquesta comissió ha determinat amb rotunditat que no hi ha hagut cap irregularitat” ha dit l’alcaldessa, que ha insistit que “cal posar de manifest que la institució ha actuat en tot moment de manera correcta”.

 

L’alcaldessa ha lamentat que l’esmentat grup municipal “hagi difós que s’havien produït irregularitats sense tenir present la presumpció d’innocència ni esperar a que la llei es pronunciés”.