NOTÍCIES

La regidora Charo Ramírez renuncia al seu càrrec per motius personals

Era l’encarregada de la cartera de Gent Gran i Cooperació i Solidaritat
dilluns 29 de novembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
La regidora Charo Ramírez renuncia al seu càrrec per motius personals

La regidora socialista Charo Ramírez ha presentat la seva renúncia al ple municipal d’aquest mes de novembre. Ramírez ha argumentat motius personals per deixar un acta de regidora que va estrenar ara fa 11 anys i que ha fet que s’encarregués de diverses carteres a l’equip de Govern.

 

Durant el ple, Ramírez ha explicat que després de més d’una dècada a l’Ajuntament i “en edat de jubilar-me” ha decidit “gaudir d’altres aspectes de la vida”.

 

Charo Ramírez ha ocupat les carteres de Promoció Econòmica, Mobilitat, Igualtat, Serveis Socials, Habitatge, Medi Ambient, Cooperació i Solidaritat i Gent Gran.

 

Ramírez ha assegurat que marxa “molt satisfeta” de la feina feta i ha considerat que “l’Ajuntament queda en molt bones mans i amb persones que continuaran treballant pel benestar dels nostres ciutadans”.

 

Després de la renúncia de Charo Ramírez, l’Ajuntament ha sol·licitat a la Junta Electoral l’acreditació com a regidora de la següent persona a la llista del PSC, Vanesa Molina, que passarà a formar part del consistori.