NOTÍCIES

Les obres de l’Illa Verda milloraran la connectivitat de la ciutat

El carrer Raval de Corbera tindrà doble sentit de circulació
dilluns 07 de juny del 2021, Sant Andreu de la Barca
Les obres de l’Illa Verda milloraran la connectivitat de la ciutat

Les obres que promou una empresa privada a la zona de Raval de Corbera millorarà la connectivitat de la zona, facilitarà la mobilitat dels veïns i pacificarà el trànsit.

 

El projecte conegut com a “Illa Verda”, que preveu la construcció d’habitatges i la urbanització de la zona, es va presentar l’any 2007 i el va aprovar el Ple però la crisi econòmica de 2008 el va aturar.

 

Ara, 14 anys després, l’empresa constructora ha reprès el projecte.

 

La urbanització suposa l’ampliació del vial de Raval de Corbera, que passa a tenir dos sentits de circulació, i la creació d’una vorera, que facilitarà el pas dels veïns.

 

D’aquesta manera es permet la sortida de la zona cap al centre de la ciutat de manera més directa i fàcil.

 

Per millorar i pacificar la circulació, l’Ajuntament col·locarà tres passos de vianants elevats a aquesta zona de la ciutat.

 

L’ampliació del carrer ha suposat reduir una mica la zona muntanyosa que hi ha a la zona, que és propietat privada.

 

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament, Ana Alba, ha subratllat que “el projecte preveu una millora notable per als ciutadans” i ha assegurat que “no som insensibles a la preservació de zones entranyables per als veïns, encara que siguin propietat privada”.

 

Alba ha dit que l’Ajuntament estudia la col·locació d’una placa a la nova zona urbanitzada per recordar aquest lloc de la ciutat.