NOTÍCIES

Les obres del nou dipòsit d’aigua estaran enllestides el pròxim estiu

Aquesta setmana es completa la primera fase, que acabarà amb els talls de trànsit al centre de la ciutat
dimecres 28 de octubre del 2020, Sant Andreu de la Barca
Les obres del nou dipòsit d’aigua estaran enllestides el pròxim estiu

Les obres per a la construcció del nou dipòsit d’aigua, que tenen un pressupost de 3 milions d’euros, estaran enllestides el pròxim estiu, complint d’aquesta manera el calendari previst.

 

Aquesta setmana es completaran els treballs que es fan a la zona del carrer Garraf i a l’avinguda Constitució, acabant, d’aquesta manera, amb l’afectació del trànsit a aquest espai de la ciutat.

 

L’alcalde, Enric Llorca, ha explicat que “el nou dipòsit ha de garantir l’abastiment d’aigua a la ciutat, tenint en compte la nova demanda arran de l’increment de la població”.

 

La finalització de les obres a aquesta zona de la ciutat també preveu la reapertura de l’esplanada del mercat setmanal.

 

Les obres per a la construcció del nou dipòsit suposen la col·locació d’una canonada de gairebé un quilòmetre de longitud, que és el que ja s’ha col·locat a la zona del carrer Garraf i que ara s’ha de col·locar a la zona que puja a Can Salvi.

 

El director d’Obres i Patrimoni d’ATL, Robert Vergés, ha explicat que “podríem dir que estem a la meitat de l’obra però la part més complexa i amb més afectació per a  la ciutadania ja està feta”.

 

En paral·lel es construeix un dipòsit de formigó de doble cambra de 5.000 metres cúbics, que conviurà amb el que ja existeix de 2.000 metres cúbics.