NOTÍCIES

Les preinscripcions escolars es faran entre el 13 i el 22 de maig

De manera presencial i amb cita prèvia es farà del 19 al 22
divendres 08 de maig del 2020, Sant Andreu de la Barca
Les preinscripcions escolars es faran entre el 13 i el 22 de maig

Les preinscripcions escolars per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria es faran enguany del 13 al 22 de maig.

Com a novetat i per tal de garantir les mesures de seguretat sanitàries,  evitar aglomeracions de persones i lliurament de documentació,  es dona la opció de fer-ho de manera telemàtica que  estarà activa durant tot el període i es podrà fer a traves del portal preinscripcio.gencat.cat.

Així mateix, i per a casos excepcionals, del 19 al 22 de maig  es podrà fer de manera presencial a traves de la cita prèvia al centre de primera opció.

D’aquesta manera les famílies que no tinguin la possibilitat de fer el tràmit online  ho podran fer de manera presencial. 

Per sol·licitar la cita prèvia hauran de posar-se en contacte per telèfon o al web del centre.

Eliminant la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, es minimitza les opcions de contagi als centres escolars i es mantindran les indicacions sanitàries de seguretat.

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny.

A causa del tancament de centres per la covid-19, enguany molts centres educatius no han estat a temps de dur a terme la jornada de portes obertes i atès que aquests només podran obrir per als tràmits administratius de preinscripció,  no serà possible realitzar visites als centres. Per això, han inclòs a la seves webs la  informació amb tot el detall possible de les característiques del centre i del seu projecte educatiu, per oferir tota la informació que les famílies necessiten per a fer la tria de centre.

Les preinscripcions a les escoles bressol municipals es faran del 19 al 26 de maig i es prioritzarà la realització del tràmit de manera telemàtica.

 

Tràmit: https://sabarca.cat/tramits/94